Direktlänk till inlägg 17 oktober 2012

Gastroskopi är ingen hit!

Av blessingsrehab - 17 oktober 2012 13:23


Men så nödvändig för oss som behöver det.

Jag var duktig sa dom ;)..Det tog nästan en halvtimme istället för en quick look. De hittade en polyp och frågade om de kunde ta bort då och nu. Absolut. Jag vill ju inte komma tillbaka och utsätta mig för detta hemska ytterligare en gång.

Så det blev att fokusera på att inte hulka vojnevojne..

Men de är såå duktiga och goa och tröstande..Tack sjukhuspersonalen för er proffsiga insats.


Jag behöver op, men är för överviktig..Dam, shit och pannkaka..Vet inte hur jag skall klara detta då jag inte orkar så mycket i själva vardagen.

Jag har aldrig haft problem med övervikt. Men nu är det som om någon osynlig skulptör kommer om natten och bygger på mitt fett överallt med fasta händer..

Varje dag när jag vaknar känner jag hur bredare jag blir!


Jag klarar inte av Krav i någon form! OCh hur skall jag då kunna följa diet.

Det enda jag vet säkert att jag behöver röra mig mer. Jag behöver förvandlas från en snigel till krokofant de rör i alla fall snabbare på sig och kan säkert ta för sig mycket mer..


 

Det skall la ordna sig på nått vis Gaijs..


Tack för er. Tack för mig.


Blessings i höstrusket



 
 
Piedra

Piedra

17 oktober 2012 17:49

Usch nej, gastroskopi är verkligen ingen hit. Jag gjorde ju en i förra veckan, men det gick snabbt som tur var. Varför säger de att du måste opereras? Jag har också problem med den där osynliga skulptören. Det är som du säger, hur ska man kunna gå ner i vikt när man är allergisk mot krav? Läkaren som gjorde min gastroskopi tyckte också att jag skulle gå ner i vikt för att besvären kan minska då. Men hur? Kram! ♥

http://piedra.bloggplatsen.se

 
Bling

Bling

18 oktober 2012 07:38

Har inte gjort det, men jag har blivit magpumpad :/ och det var vidrigt med nödvändigt :( dom brukar vara väldigt bra personalen, när man väl hamnar hos dom som ska göra undersökningar el. op.
Inte lätt när det kommer flera krav heller, tror det bästa är att röra sig lite..och inte ta både mat och rörelse på en gång.
Hoppas det inte är något allvarligt..men oavsett så är det ju en op.
Kram och ta det vackert ♥

http://savebling.blogspot.com

 
paloma

paloma

18 oktober 2012 10:03

Oh gud stackars dig! Gastroskopi är ju fruktansvärt obehagligt! Vad duktig du var!
Vet du?
jag är ju i vanliga fall en snäll och fredlig person! Men under min ena gravidetet fick jag problem med magen! Så det bestämndes att jag skulle göra en gastroskopi! Hade hört talas om det innan...och det var ju inte med glädje jag gick till ks den dagen kan jag säga!
2 GGR fick de försöka! Och jag har ju så svårt att få in saker i munnen...hm..Första gången gick det inte...ok! Sa läkaren en gång till vi försöker!
Ok.. kände mig ur dum att jag inte klarade det.. men gick med på en gång till...Tillslut sa det SMACK!!! Hehe...höger kroken träffade honom rakt över näsan och läkaren ramlade baklänges!
Jo det är sant!
Jag schämdes och bad om ursäkt!
Läkaren tittade på mig ilröd om näsa och ansiktet så gick han!!
Du har nog upprört läkaren nu sa sköterskan..ja men förlåt sa jag! Ja nu är det försent sa hon! Jag gick moloken därifrån...
2 veckor efter kom jag tillbaka för en ny inplanerad tid!
Jag satt i väntrummet då sköterskan kom och ropa upp mig! Jag gick på darrande ben in igen i samma rum...efter en stund kommer läkaren in!
Det var samma läkare! hehe,,
Är det DU??? Tack men NEJ TACK! gå härifrån du är inte välkomen hit igen!
Och så kastade han ut mig!
Jag shäms då jag tänker på det ännu i dag! Men lite roligt var det..
styrkekram min vän!

http://www.paloma.bloggplatsen.se

 
sara

sara

18 oktober 2012 21:17

Usch och fy, är grymt imponerad av er som klarar av den undersökningen!! Kram

http://sarastankar.bloggplatsen.se

 
Marlene

Marlene

21 oktober 2012 10:00

Usch ja, gastroskopier är inte roliga. När det gäller vikten behöver du ju inte följa en diet, det räcker med små förändringar som du kan gör en i taget. Börja med att äta tre mål mat plus två mellanmål per dag. När du fått till det ser du till att ta minst en kvarts promenad om dagen. Å när du fixat det ser du till att dricka minsta 2 l vatten om dagen osv. Små steg i taget så blir förändringen inte så jobbig och du ska se att även om det inte går snabbt så kommer hektona att trilla av dej. Lycka till!

http://fdensammamamman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blessingsrehab - 22 juni 2014 13:02


  Skriver lite tafatt några rader för att vänja mig vid att skriva lite bloggeri igen. Hjärtröttheten är nu utredd hos proffsen och det är ju som jag sagt hela tiden. Men ni vet hur det är. Det skall ältas och läsas och skickas hit o dit och sen ...

Av blessingsrehab - 16 juni 2014 11:06

  Jag fick nog helt enkelt bloggtorka och annat som jag glömt av. Men nu känns det roligt att skriva igen. Så jag hoppas att det blir konternuerligt. Lite update då. Lilltösa har börjat på gymnasium och läser till stylist. Jag kommer att lägga ...

Av blessingsrehab - 15 juni 2014 12:40


  Hej alla gamla och förhoppningsvis nya bloggarvänner.   Länge sedan Blessing lade händerna på tangentbordet för att beskriva vardagen och dela livet från den Värmländska "hufvudstaden".   Jag undrar vilka av de gamla kamraterna som är kva...

Av blessingsrehab - 11 augusti 2013 11:40


  Augusti älskade augusti..Ännu bättre september, oktober, november      Vilken sommar vi har haft. Nu måste väl ändå soldyrkarna vara glada? Jo jag har lidit. Och idag ör det 17 grader ute och jag tycker det är skönt. Jag älskar att solen ly...

Av blessingsrehab - 14 juli 2013 14:49


  Och faktiskt så hade jag Gevalia att bjuda på hehe! Stortösa ringde på förmiddagen igår och sa att hon längtade efter mami.Droskföraren är gammal bekant och det var riktigt trevligt.   Lilltösa blev riktigt glad.Hon har börjatsommarjobba in...

Ovido - Quiz & Flashcards